Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

KOMPASSI-CUP 2021

Kilpailuohjeet

E-P:n Kompassi-cupin päätöskilpailu Kauhavalla 26.9.2021
LSK Business Parkissa klo 15.00-17.00

Osoite: Loppusuora 9, Kauhava
Opastus alkaa Läntisen yhdystien ja Uunimaantien risteyksestä. Ks. opastuksen lähtöpisteen linkki

Toimihenkilöt
Kilpailunjohtaja: Tuija Katajamäki | 040 562 5373 | tuija.katajamaki@netikka.fi
Ratamestari: Pirjo Viianen
Valvoja: Ville Sivén, Lapuan Virkiä
Tulospalvelu: Arto Puro-Aho
Terveysturvallisuusvastaava: Juha Laasanen
Kuulutus: Esa Lehtinen
Tuomarineuvoston pj: Ville Sivén
Tiedotus: Kauhavan Wisan kotisivutwww.kauwisuunnistus.fi

Säännöt
Tämä Kompassi-cup toteutetaan lähikilpailuna sprinttiradoilla. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita, mukaan lukien terveysturvallisuuteen liittyvät ohjeet.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Käsidesiä on tarjolla lähdössä, maalin jälkeen, ennen ja jälkeen leimantarkistuksen sekä wc-tilojen yhteydessä. Kilpailijoita pyydetään huolehtimaan käsihygieniasta. Turvavälit tulee säilyttää lähdössä, maaliin saapumisen jälkeen ja leimantarkistuksessa. Kilpailun järjestäjä huolehtii lähtö- ja maalialueen rakentamisesta niin,että pystytään toimimaan riittävin turvavälein.

Kilpailuun saa tulla ehdottomasti vain terveenä!

Kartta
Sprinttikartta on 6-värinen tulostekartta 4/2021 (A5/A4), 1:4 000, käyräväli 2,0 m. Kartta on muovikotelossa ja rastimääritteet ovat karttaan painettuna ja saatavilla myös irrallisina lähdössä (ei kiinnitystarvikkeita).

Maasto
Kilpailualue on nopeakulkuista ja muodostuu pääosin puistoalueista ja rakennuksista. Alue on turvallinen vähäisen liikenteen vuoksi ja toimitsijat ohjaavat liikennettä niin, että lapset ja nuoret voivat edetä turvallisesti reiteillään. Kilpailijoiden tulee huomioida myös alueella muut liikkujat ja kilpailijat. Kilpailualueella on myös rasti-ja maastovalvojia.

Parkkialue
Sijaitsee n. 100 m päässä kilpailukeskuksesta. Saavuthan merkattua reittiä pitkin parkkialueelta kilpailukeskukseen (POP-pankin valkovihreä viitoitus).

Kompassi-cupin opastus

WC-ja peseytyminen
WC sijaitsee kilpailukeskuksessa sotilaskotirakennuksessa, jonne kulkureitti rajattu. HUOM! EI ulkojalkineissa sisätiloihin!
Peseytymis-ja pukeutumistiloja  ei ole järjestetty.

Info/Kahvio
Sijaitsevat kilpailukeskuksessa. Vain käteismaksu. Infossa ilmoittaudutaan Point2Run sarjaan klo 15.00-17.00. Osallistuminen Point2Run-sarjaan maksaa 5 €.

Emit-kortin vuokraus 5 €. Palauttamattomasta Emit-kortista perimme 80 €.

Kahviossa tarjolla kahvia, teetä ja virvotteita sekä pillimehua. Pikku nälkään saatavilla suolaista ja makeaa sekä myös makkaraa.

Ensiapu
Maalin läheisyydessä.

Kielletyt alueet
Karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja viitoituksia tulee noudattaa. Noudattamatta jättäminen johtaa kilpailijan hylkämiseen.

Mallirasti
Kilpailukeskuksessa

Yleisörasti
Nähtävillä kilpailukeskuksesta

Leimaus
Käytössä Emit-leimaus. Vuokratut Emit-kortit lunastetaan infosta. Tarkista Emit-korttisi numero lähtölistasta, mahdolliset Emit-numeromuutokset ilmoitettava suoraan tulospalveluun Arto Puro-Aholle 050 312 2549.

Mallirastilla opaspaalun vieressä on nollausleimasin, jonka avulla voi tarkistaa emit-kortin toimivuuden ennen lähtöä. Lähdössä ei ole varaleimasimia! Toimimattoman kortin tilalle voi vuokrata uuden infosta. Emit-korttien tarkistuslipukkeita on saatavilla lähdöstä.

Kilpailunumerot
Kilpailunumeroita ei käytetä

Sarjat, matkat ja rastien lukumäärät

SarjaMatka, km
Rasteja
H/D141,815
H/D121,214
H/D101,011
H/D80,89
H/D8S0,89
Point2Run0,87

Point2Run-sarjassa on tehtäviä rasteilla. Ilmoittautuminen infossa. Ei ajanottoa.

KuntosarjaMatka, km
Rasteja
A2,718
B1,813
C1,09

Kuntosarjojen lähtö klo 17.00-19.00. Lähtö ja maali kisakeskuksessa. Ilmoittautuminen ja maksu kuntosuunnistuksen lähdössä.

Lähtö
200 m kilpailukeskuksesta,  puna-keltainen viitoitus. Emit-korttien tarkistuslippukkeet saatavilla.

Vapaat lähtöajat 15.00-17.00.
Samalle radalle lähtevät kilpailijat lähetetään vähintään minuutin välein.

Toiminta lähdössä
Ilmoittaudu nimelläsi lähtövastaavalle, joka  antaa sinulle lähtöajan ja ohjaa sinua.

Toiminta lähtöpaikalla
4 minuuttia ennen ohjausasemalle ja  sarjaasi vastaavaan lähtökarsinaan, jossa  HD 8/8S-10  ja Point2Run -sarjalaisten  kartat ratoineen  ja H/D12-14 -sarjalaisilla suunnattu kartta lähtökolmioineen nähtävillä.
3 minuuttia: rastimääritteet saatavilla
2 minuuttia: H/D 8/8S-10 ja Point2Run saavat kartan ja opastusta tarvittaessa. H/D 12-14 -sarjalaisilla kartta lähtökolmioineen nähtävillä.
1 minuuttia : H/D12-sarjalaiset saavat kartan ja H/D14-sarjalaiset siirtyvät karttasankonsa viereen
Lähtöhetki: Kilpailijat nollaa emitin ja kilpailu alkaa. H/D14-sarjat saavat ottaa kartan nollattuaan emitin. Aseta emit-kortti lähtöleimasimeen 5 sek ennen lähtöaikaasi.

K-piste on lähtöpaikassa

Lähtö suljetaan klo 17.00

Maali
Viimeiseltä rastilta on viitoitus maaliin, jossa suoritetaan maalileimaus. Maalileimauksen jälkeen ja käsien desinfioinin jälkeen  suoritetaan kilpailukortin tarkistus. Huomioikaa turvavälit!

Kilpailukarttoja ei kerätä pois maalissa. Kilpailijoilta edellytetään reilun pelin henkeä. Karttaa ei saa näyttää maastoon lähtemättömälle kilpailijalle.

 Keskeyttäneiden tulee ilmoittautua maalissa.

Pakinnot
Kaikki kilpailijat palkitaan maaliin tullessa. E-P:n Kompassi-cupin kokonaiskilpailun palkintojenjako aloitetaan  johdetusti sarjoittain Fouga-patsaiden äärellä heti tulosten selvittyä n. klo 17.00-17.30.

Kulta( H/D 14), hopea( H/D 12) ja pronssisarjoissa (H/D 10) jaetaan upeat mitalit kunkin sarjan kolmelle parhaalle.

Onnea kaikille kisaan ja tervetuloa sprinttaamaan LSK:n Business Parkkiin!

Kauhavan Wisan suunnistusjaosto