Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

AM ORAVAPOLKU 2019

Valvojan lausunto

E-P:n AM-Oravapolku 2019 Kauhavalla 29.5.2019

 

Nyt nautitaan!

Matsompin maasto tarjoaa erinomaiset olosuhteet am-oravapolkukilpailulle. Maasto on nopeakulkuista ja alueella melko tiheä polkuverkosto. Polkuja on hyvin eritasoisia ja niiden risteykset eivät aina ole aivan selviä. Poluilla on myös paljon juurakkoja, jotka märkinä ovat liukkaita. Kilpailualueena oleva mäki tarjoaa korkeuseroja nuorille suunnistajille. Avoimessa maastossa on hyvin näkyviä pieniä kiviä, joita ei ole kartalla.

RR- ja TR-radat tukeutuvat alueen polkuverkostoon, joka tarjoaa runsaasti oikaisumahdollisuuksia. Radat ovat turvallisia aloittelijoille. Kokeneemmat kilpailijat voivat valita vaativampia ratkaisuja reitteihinsä.

Vanhimpien sarjoissa on tarjolla vaativia rinnerasteja. Suunnistettavan alueen pienestä koosta johtuen pisimmillä radoilla on teräviä kulmia ja ratamerkintöjen kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei tule hylkäämisiä. Rastikoodithan kannattaa tarkastaa aina.

Nautittavia suunnistushetkiä Kauhavan Wisan järjestämissä oravapolkukilpailuissa toivottaa Antti Asuinmaa, kilpailun valvoja