Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Iltarastien ohjeet ja karttojen nouto autokatoksesta / ostaminen verkkokaupasta

Wisan iltarastit käynnistyvät ma 5.4. Pukkilan kartalla Kauhavan Yhtenäiskoulun pihasta osoite Jylhäntie 14.

Voit ostaa karttoja myös verkkokaupasta, joka on avattu käyttöön. Verkkokaupa aukeaa maanantaisin klo 12.00 ja sulkeutuu viikon viimeisenä iltarastipäivänä klo 12.00. Ks. verkkokaupan ohjeet

Jos sinulla on voimassa vuodelle 2021 EPSU-kortti tai Wisan kausikortti, pyydä koodi Marja Erkkilältä (etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin verkkokaupan ostos nollautuu ja saat ladattua ilmaiseksi tilaamasi kartan. Jos sinulla ei ole kumpaakaan korttia, voit ostaa kortit verkkokaupasta. Sovi nouto Tuija Katajamäen kanssa (puh. 040 5625 373 tai etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi).

Kartan voit hakea myös Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155 maanantaista klo 9.00 alkaen. Muista ilmoittaa paikalla olevan ohjeen mukaan hakemastasi kartasta. Noudata koronaohjeistusta, joka on lisätty näkyviin ja on myös alla olevassa Kuntosuunnistus-sivustossa.

Linkki Kuntosuunnistus-sivuston ohjeisiin > ks. linkki

Omatoimirastit ovat viikon ajan kierrettävissä maanantaista klo 8.00 sunnuntai iltaan. Koko viikon ovat rastikoodit & rastiliput maastossa.

Jatkossa lähirastikaudella rastikoodit & liput ovat maastossa maanantaista lauantaihin. Tällöin lähirastit ovat vain maanantaisin klo 17.00-19.00.

Kauhavan alueen iltarastikalenteri > ks. linkki Myös Rastilippu-palvelussa on iltarastit näkyvissä > ks. linkki