Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Kramsun lähirastit ma 28.6. & omatoimirastit 28.6.-3.7.

Kramsu 280621

Lähirastit ovat ma 28.6. Kramsun kartalla. Ajoita lähtöaika lähirastipäivänä on klo 17-19 välille, jolloin on mahdollista ottaa aika.

Lähirastien tulokset päivittyvät Rastilippu-palveluun: rastilippu.fi/tulokset

Omatoimirastit jatkuvat Kramsun maastossa omatoimirasteina 28.6.-3.7. välisenä aikana.

Tarjolla ovat radat: A (5,3 km), B (3,5 km) & C (1,7 km).  Lisäksi RR- ja TR-reitti. Rastireitin pituus on 1,6 km ja tukireitin 1,2 km. 

Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

HUOM! Rasti- ja tukireitti on torstaihin asti maastossa. Radoilla A, B & C ovat rastiliput maastossa lauantaihin 3.7. asti.

Linkki Kramsun lähtöpaikalle Lappajärventieltä: Klikkaa tästä

– Aja Läntisen yhdystien (seututie 733) ja Kortesjärventien risteyksestä 16 km Lappajärven suuntaan (Lappajärventie).

 

Kramsun omatoimirasteille karttoja saa verkkokaupasta tai valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/ HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.