Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Kroonmäen lähirastit 2.8. & omatoimirastit 2.-7.8.

Kroonmäen kuntorastit 2.8.21

Lähirastit ovat ma 2.8. Kroonmäen kartalla. Ajoita lähtöaika lähirastipäivänä on klo 17-19 välille, jolloin on mahdollista ottaa aika.

Lähirastien tulokset päivittyvät Rastilippu-palveluun: rastilippu.fi/tulokset

Omatoimirastit jatkuvat Kroonmäen maastossa omatoimirasteina 2.8. – 7.8. välisenä aikana.

Tarjolla ovat radat: A (6 km), B (4 km) & C (2,1 km).  Lisäksi RR- ja TR-reitti (2,2 km). 

Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

HUOM! Rasti- ja tukireitti on maastossa torstaihin 6.8 asti. Radoilla A, B & C ovat rastiliput maastossa lauantaihin 7.8. asti.

Opastus Kauhavantien (KT 63) ja Kalliookoskentien risteyksestä. Lisäksi myös valtatieltä 19. Linkki lähtöpaikan alkuun > Ks. Karttapaikka

Kroonmäen omatoimirasteille karttoja saa verkkokaupasta tai valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/ HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.