Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Kukkuran omatoimirastit maastossa 3.5.-9.5. | Radat A, B, C, TR & RR

Kukkuran kuntorastit 21

Kukkuran omatoimirastit ovat maastossa 3.-9.5. välisenä aikana.

Tarjolla ovat radat: A (5,0 km), B (3,6 km) & C (1,6 km). Lisäksi rastireitti- ja tukireittiradat perheen pienemmille. Reitillä on valkoinen nauha, joka on piirretty oranssilla värillä myös karttaan. Rastit ovat RR-radalla nauhan varressa ja TR-radalla lähellä nauhaa.

Karttoja saa edelleen verkkokaupasta ja valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat sekä rastiliput että rastikoodit.

Lähtöpaikalle opastus: Kortesjärventietä (KT 63) n. 6 km Kortesjärven suuntaan (https://bit.ly/3wKklhu)

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.