Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Kukkuran yöcup ke 13.10. illalla & omatoimirastit 14.-23.10.

Kukkura 131021

Ke 13.10. seura järjestää E-P:n yöcupin 4. osakilpailun Kukkuran maastossa.  Silloin peritään 7 €:n maksu kaikilta yli 16 vuotiailta. Myös ajanottomahdollisuus on vain ke iltana.

To 14.10. lähtien la 23.10. asti voit suunnistaa ratoja omatoimirasteina ja silloin maksut menevät normaalin kuntorastien mukaan esim. Wisa- & EPSU-kortilla pääsee rasteille ilmaiseksi.

Opastus on Kauhavan keskustasta n.6 km Kortesjärventietä (KT63) pohjoiseen. Ks. linkki opastukseen

Lähtöaika ke 13.10. kannattaa ajoittaa klo 19.30-21.00 väliseen aikaan.

Radat:

  • A-rata n. 5,0 km, perhoshajonta, ei heijastimia
  • B-rata n. 3,0 km, ei heijastimia
  • C-rata n. 2,0 km, rasteilla heijastimet

Ks. tarkemmat ohjeet kisasivuilta > linkki

Omatoimirastit

Omatoimirasteilla maastossa ovat rastiliput & rastikoodit.

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

A. Osta kartat verkkokaupasta
Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.