Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

LSK Business Parkin alueella kuntorastit | lähirastit 26.9. klo 17-19 & omatoimirastit 26.9.-2.10.

LSK:n sprintti 2021

LSK Business Parkin sprinttiradat suunnistettavissa lähirasteina su 26.9. klo 17-19 välisenä aikana. Poronkallion vaellusrastit siirtyvät lokakuulle (4.-9.10.).

Seura järjestää nuorille Kompassi-cupin su 26.9., jonka jälkeen voit startata sprinttiradoille (A, B & C). Muista ajoittaa lähtöaikasi klo 17-19 välille.

LSK:n alueella olevat omatoimirastit ovat kierrettävissä su 26.9. klo 17 alkaen aina la 2.10. asti.

Lähtöpaikan osoite: Loppusuora 9, Kauhava Ks. linkki
HUOM! Muista tulla sunnuntain lähirasteille opasteiden mukaan Läntisen yhdystien ja Uunimaan tien risteyksestä. P-paikkana toimii kilpailijaparkki (ks. kuvasta).
Muulloin voit ajaa suoraan lähtöpaikalle mitä reittiä tahansa.

Lisätietoja Kompassi-cupin kilpailuista voit lukea tästä linkistä.

Rastit: Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

Radat: A (2,7 km), B (1,8 km) & C (1 km)

Tulokset: Lähirastien tulokset päivittyvät tänne rastilippu.fi/tulokset

Karttamaksu: 5 € / hlö. Maksuvälineenä käyvät Wisa- tai EPSU-kortti. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.
Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua.

Omatoimirasteja varten infoa:

A. Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.