Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Raunionmäen lähirastit 16.8. & omatoimirastit 16.-21.8.

Raunionmäen kuntorastit 16.8.21

Raunionmäen lähirastit järjestetään ma 16.8. Lähtöaika klo 17-19 välillä. Rastit ovat myös omatoimirasteina 16.-21.8.

Ks. linkki lähtöpaikalle

Lähtöpaikalle opastus:
Läntisen yhdystien (seututie 733) ja Mäenpääntien risteyksestä

Tarjolla ovat radat: A (5,3 km), B (4,0 km) & C (2,0 km). Lisäksi rastireitti- ja tukireittiradat perheen pienemmille (1,1 km). Reitillä on valkoinen nauha, joka on piirretty oranssilla värillä myös karttaan. Rastit ovat RR-radalla nauhan varressa ja TR-radalla lähellä nauhaa. Torstai 19.8. on viimeinen päivä, jolloin RR- ja TR-reittien nauha maastossa.

Lähirasteille karttoja on saatavilla Rauunionmäeen rasteilla 15.8. Omatoimirasteille karttoja saa verkkokaupasta ja valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

Lähirastien tulokset päivittyvät tänne rastilippu.fi/tulokset

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Omatoimirasteja varten infoa:

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.