Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Sprinttirastit kierrettävissä su 11.-18.4. LSK Business Parkin alueella

LSK:n sprinttikartta 2021

Sprinttirasteja pääsee kiertämään omatoimirasteina LSK Business Parkin alueella juosten su 11.-18.4 välisenä aikana.

Tarjolla ovat radat: A (3,7 km), B (2,7 km) & C (1,4 km). Radoilla on paljon rasteja. Kartassa ovat rastimääritteet, mutta ne ovat myös tarjolla erikseen verkkokaupassa ja Katajamäen autokatoksessa (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat sekä rastiliput että rastimääritteet.

Osoite P-paikalle: Loppusuora 9, Kauhava (https://bit.ly/3wKklhu)
Lähtöpaikka: Fouga-patsaiden juurelta (Googlen kuvalinkki)

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Kartat (hakutavat A tai B):
Mittakaava 1:4 000. Koko A4. Sprinttisuunnistuskartta.

A. Tulostekartat voi lunastaa jo verkkokaupasta su 18.4. klo 18.00 asti.
Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.