Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Suunnistuskauden päätöstilaisuus tonttusprintin vauhdittamana

Tonttusprintti 2021

Kauhavan Wisan suunnistajien kauden päätöstilaisuus järjestettiin uuden yhtenäiskoulun salissa su 28.11.2021.

Lisää kuvia kuvagalleriassa > linkki

Tilaisuuden jälkeen oli mahdollisuus tonttu Tomeran ja Toljanterin sekä muorin ja pukin sprinttiratojen kiertämiseen. Radat olivat Miina ja Malla Hautalan suunnittelemat.

Kauden päätöstilaisuus 2021

Tilaisuudessa muistettiin suunnistuskoululaisia ja ohjaajia. He saivat kunnikirjan ja muistopalkinnon.

Kauden päätöstilaisuus 2021

Kauden päätöstilaisuus 2021

Lisäksi palkittiin kauden aikana arvokisoissa menestyneitä ja aktiivisesti kisanneita ja harjoituksissa käyneitä nuoria sekä reippaita suunnistuskoululaisia ja seuramme huippu ohjaajia. Seuramme saavutti tämän vuoden aikana 10 SM-mitalia.

Kauden päätöstilaisuus 2021

Seuramme parhaana palkittiin Marcus Ekström, joka saavutti kaksi kultaista SM-mitalia hiihtosuunnistuksen pitkältä ja keskimatkalta sekä hopeamitalin erikoispitkältä matkalta. Marja Erkkilä saavutti myös yhden kultaisen SM-mitalin pyöräsuunnistuksen pitkältä matkalta ja Pirjo Viianen polki SM hopea sprinttimatkalta. Tarja Kankaanpää hisuttelu hopeaa myös SM sprintissä ja SM keskimatkalla hopeamitaleille. Tuija Katajamäki hisutteli SM keskimatkalla hopeasijalle ja SM pitkällä ja sprintissä pronssisijalle.

Kunniakirja luovutettiin aktiiviselle vuoden iltrarasti-suunnitusperhelle :Luukas, Lyydia ja Taru Virrankoskelle. Lisäksi palkittiin eniten ilta- ja omatoimirasteilla suunnistaneita ja heidän joukosta ahkerimmalle iltarastikävijälle (21 kertaa) Maria Valkamalle annettiin Hela-sukat lämmittämään reippahia kinttuja ja Kirsi Hakalalle (18 kertaa) luovutettiin kiertopalkintolautanen.

Kauden päätöstilaisuus 2021

Tilaisuudessa muistettiin myös seuramme aktiivista kisaajaa Tarja Kankaanpäätä ja ahkeraa kuntosuunnistajaa ja talkoolaista ” makkaramestari” Mauri Rajamäkeä heidän täyttäessään 60 v .

Kauden päätöstilaisuus 2021

Seuramme veteraanisuunnistajat Raimo Siltala ja Marcus Ekström täyttivät kuluvana vuonna 80 v ja suunnistusj pj Martti Koivumäki täytti 70 v ja heitä muistettiin jo aiemmin syksyn aikana.

Lämpimät onnittelut kaikille!