Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Tanelin omatoimirastit maastossa 19.-25.4.

Tanelin omatoimirastit 2021

Ensimmäisiä maastossa olevia rasteja pääsee suunnistamaan omatoimirasteina Tanelin maastossa 18.-25.4 välisenä aikana.

Tarjolla ovat radat: A (6,7 km), B (3,7 km) & C (2,0 km).

A-radan kartta on 2-puoleinen. Voit tulostaa sen joko kahdelle erilliselle paperille tai kaksipuoleisena. Ratoja on 4 kpl (A1, A2, A3 & A4). B-ratakin on kahtena palana, mutta kartta on 2 x A5 joten tulostuu yhdelle sivulle. 

Karttoja saa verkkokaupasta ja Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat sekä rastiliput että rastimääritteet.

Osoite P-paikalle: Tanelintie 107, Kauhava (https://bit.ly/3wKklhu)
Lähtöpaikka: Kauhavan raviradan P-paikkaa vastapäätä.

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.