Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Raunionmäen lähirastit 20.9. & omatoimirastit 20.-25.9.

Raunionmaki 200921

Raunionmäen lähirastit järjestetään ma 20.9. Lähtöaika klo 17-19 välillä. Rastit ovat myös omatoimirasteina 20.-25.9.

Lähtöpaikalle opastus:
Läntisen yhdystien (seututie 733) ja Mäenpääntien risteyksestä. Ks. lähtöpaikan linkki > Klikkaa tästä

Tarjolla ovat A (5,4 km), B (3,4 km) & helppo C (2,2 km). Kaikilla radoilla on mittakaava 1:7 500. Vain A-radalla on tarjolla myös 1:10 000 mittakaavan kartta.

RR-ja TR-ratoja ei ole maastossa. Helppo C-rata on tarkoitettu perheen pienemmille.

Lähirasteille karttoja on saatavilla Raunionmäne maatoon rasteilla 20.9. Omatoimirasteille karttoja saa verkkokaupasta ja valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

Lähirastien tulokset päivittyvät tänne rastilippu.fi/tulokset

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Omatoimirasteja varten infoa:

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.