Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Kramsun lähirastit 13.9. & omatoimirastit 13.-18.9.

Kramsu 130921

Kramsun lähirastit järjestetään ma 13.9. Lähtöaika klo 17-19 välillä. Rastit ovat myös omatoimirasteina 13.-18.9.

Lähtöpaikalle opastus:
Läntisen yhdystien (seututie 733) ja Kortesjärventien risteyksestä 16 km Lappajärven suuntaan.

Ks. linkki Kramsun lähtöpaikalle Lappajärventieltä: Klikkaa tästä

Tarjolla ovat A (5,7 km), B (3,6 km) & helppo C (1,7 km). RR-ja TR-ratoja ei ole maastossa. Helppo C-rata on tarkoitettu perheen pienemmille.
– Mittakaava radoilla 1:7 500

Lähirasteille karttoja on saatavilla Kramsun maatoon rasteilla 13.9. Omatoimirasteille karttoja saa verkkokaupasta ja valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

Lähirastien tulokset päivittyvät tänne rastilippu.fi/tulokset

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Omatoimirasteja varten infoa:

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.