Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Kroonmäen lähirastit 24.5. & jatkuvat omatoimirasteina 25.-29.5. | Radat A, B ja C (RR kerään ke aamuna pois harjoitusten vuoksi)

Kroonmäki 240521

Kroonmäen omatoimirastit ovat maastossa 24.-29.5. välisenä aikana.

Tarjolla ovat radat: A (5,6 km), B (3,2 km) & C (1,9 km). Rastireittireittirata kerätään pois ke aamuna, koska nauhaa tarvitaan suunnistuskoulussa. Helpoin rata on C, joska tukeutuu polkuihin ja soveltuu hyvin pienemmille suunnistajille.

Karttoja saa edelleen verkkokaupasta ja valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat sekä rastiliput että rastikoodit.

Lähtöpaikalle opastus: Kauhavantien (KT 63) ja Kalliokoskentien risteyksestä tai VT19

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.