Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Kukkuran lähirastit ma 31.5. & jatkuvat omatoimirasteina 1.-5.6. | Radat: A, B, C, TR & RR

Kukkura 31.5.21

Lähirastit ovat Kukkuran avokalliomastossa 31.5. Lähtöaika klo 17-19 välillä. Rastit jatkuvat omatoimirasteina 1.-5.6.

Tarjolla ovat radat: A (5,1 km), B (3,2 km) & C (1,9 km). Lisäksi radat RR (1,6 km) ja TR (1,3 km) perheen pienemmille. Reitillä on valkoinen nauha, joka on piirretty oranssilla värillä myös karttaan. Rastit ovat RR-radalla nauhan varressa ja TR-radalla lähellä nauhaa. Torstai 3.6. on viimeinen päivä RR- ja TR-reiteille maastossa.

Lähirasteille karttoja on saatavilla Kukkuralla 31.5. Omatoimirasteille karttoja saa verkkokaupasta ja valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

Lähtöpaikalle opastus: Kortesjärventieltä (KT 63) n. 6 km Kortesjärven suuntaan (https://goo.gl/maps/tW567socizyZrkPv6)

Lähirastien tulokset päivittyvät tänne: rastilippu.fi/tulokset

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Omatoimirasteja varten infoa:

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.