Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Muutos iltarastikalenteriin: LSK:n sprintti viikolla 39 & Porokallio viikolla 40

Fougat

Iltarastikalenteriin tulee muutos siten, että Poronkallion lähi- ja omatoimirastit siiryvät lokakuulle 4.-9.10. Sen sijaan viikolla 39 ovat sprinttiradat LSK Business Parkin alueella.

LSK Business Parkin sprinttiradat suunnistettavissa lähi- ja omatoimirasteina su 26.9. klo 17 alkaen

Seura järjestää nuorille Kompassi-cupin su 26.9. heti kilpailun jälkeen voit startata radoille (A, B & C). Poikkeuksellisesti ajan voit ottaa vain su 26.9. Muista ajoittaa lähtöaikasi klo 17-19 välille.

LSK:n alueella olevat omatoimirastit ovat kierrettävissä su 26.9. klo 17 alkaen aina la 2.10. asti.

Lähtöpaikan osoite: Loppusuora 9, Kauhava Ks. linkki

Lisätietoja Kompassi-cupin kilpailuista voit lukea tästä linkistä.

Rastit: Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

Tulokset: Lähirastien tulokset päivittyvät tänne rastilippu.fi/tulokset

Karttamaksu: 5 € / hlö. Maksuvälineenä käyvät Wisa- tai EPSU-kortti. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.
Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua.

Omatoimirasteja varten infoa:

A. Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.