Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Porokallion lähirastit 4.10. & omatoimirastit 4.-16.10.

Porokallio 4.10.2021

Porokallion lähirastit järjestetään ma 4.10. Lähtöaika klo 16-18 välillä. Rastit ovat myös omatoimirasteina 4.-16.10. HUOM! Rastit ovat kierrettävissä 2 viikon ajan

Ks. linkki lähtöpaikalle

Lähtöpaikalle opastus:
Läntisen yhdystien (seututie 733) ja Mäenpääntien risteyksestä.

Tarjolla ovat radat: E (9,6 km), A (6,5 km), B (4,0 km) & C (1,7 km)
– Mittakaava E- & A-radoilla on 1:10 000.
– B- & C-radoilla mittakaava on 1:7 500

Lähirasteille karttoja on saatavilla Porokallion maatoon rasteilla 4.10. Omatoimirasteille karttoja saa verkkokaupasta ja valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

Lähirastien tulokset päivittyvät tänne rastilippu.fi/tulokset

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Omatoimirasteja varten infoa:

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.