Kauhavan Wisan suunnistusjaosto

Susivuoren lähirastit ma 14.6. & jatkuvat omatoimirasteina 15.-26.6. | Radat: A, B, C | HUOM! Rastit maastossa juhannukseen asti!

Susivuori 140621

Lähirastit ovat Susivuoren maastossa 14.6. Lähtöaika lähirastipäivänä on klo 17-19 välillä. Rastit jatkuvat omatoimirasteina 15.-26.6.

HUOM! Seuraavat lähirastit Vimpelin Lakeaharjulla ma 21.6. Omatoimirastit jatkuvat la 26.6. asti Suosivuoren maastossa.

Tarjolla ovat radat: A (5,4 km), B (4,2 km) & C (2,3 km). 

Radat RR (1,8 km) ja TR (1,4 km) ovat vain ma 14.6., koska nauha siirretään Lakeaharjulle kilpailuja varten. Viikolla 25 nauha on normaalisti maanantaista tosrtaihin paikalla.

Omatoimirasteille karttoja saa verkkokaupasta ja valmiiksi tulostettuna Katajamäen autokatoksesta (osoite Peräläntie 155).

Rasteilla ovat rastiliput, rastikoodit sekä lähirasteilla emit-leimasimet.

Lähtöpaikalle opastus: Läntinen yhdystie (seututie 733) ja Mäenpääntien risteys.
Lähtöpaikan osoite: Koivikontie 570
(https://goo.gl/maps/tLCKEXapMPJjPTXx6)

Lähirastien tulokset päivittyvät Rastilippu-palveluun: rastilippu.fi/tulokset

Karttamaksu: 5 € / hlö, Wisa- tai EPSU-kortti. Alle 20-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Voit maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) tai ePassi.

Omatoimirasteja varten infoa:

Linkki verkkokauppaan: https://www.kauwisuunnistus.fi/verkkokauppa/
HUOM! Jos sinulla on voimassa oleva EPSU- tai Wisa-kortti, pyydä Marja Erkkilältä koodi verkkokauppaan ([etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi). Tällöin sinun ei tarvitse maksaa kartoista mitään. Verkkokauppaan käyvät myös liikuntasetelit: Smartum Saldo-verkkomaksu, Tyky Online (omatoimiverkkomaksu) ja ePassi.

B. Vaihtoehtoisesti voit hakea valmiiksi tulostetut kartat Katajamäen autokatoksesta osoitteesta Peräläntie 155, Kauhava
HUOM! Muista ilmoittaa kartasta joko viestillä [etunimi.sukunimi [ ] netikka.fi) tai kartanhakupaikan ohjeiden mukaan Marja Erkkilälle tilastointia varten.